Probleemloos uw post op uw bureau.

Als u een postbus heeft, dan weet u dat het vaak voor problemen zorgt om de post op tijd op uw bureau te krijgen. Er zijn diverse dure diensten af te nemen bij grote bedrijven. U kunt natuurlijk ook zelf iemand aanstellen binnen uw organisatie. Maar door de vele deeltijdbanen, vakantiedagen en onverhoopte ziekte van uw medewerker is dit vaak niet de beste oplossing. Daarbij komt dat uw medewerker later begint en eerder weg gaat omdat hij/zij de post moet halen. Nog afgezien van de tijd en kilometers die gemaakt worden is het overdragen van de postbussleutel vaak een probleem. Met onze post brengservice weet u zeker dat uw post elke dag op de afgesproken tijd op uw bureau ligt.

Of u nu wel of geen postbus heeft, iedereen heeft te maken met uitgaande post. Ook hier geldt weer dat er dure oplossingen voor handen zijn bij de grotere bedrijven. Ook het laten wegbrengen door een collega kost ongezien vaak veel geld. Daarnaast wordt de afstand naar de brievenbus steeds groter door het verdwijnen van vele brievenbussen in de wijk.

Wij bieden hiervoor een voordelige en betrouwbare breng- en/of haalservice aan. Dat doen we 5 dagen in de week of, als u iets minder haast heeft, 2 of 3 dagen in de week. Uiteraard nemen wij ook uw aangetekende stukken en pakketten mee. Wij sturen u dan ook graag enkele referenties toe, want het uit handen geven van uw post is een zaak van vertrouwen.


post-breng-en-haalservice

© ViaVer. By Smeedesign